Απόκριες με την Ένωση Π.Π. Ηρακλείου 2016

Απόκριες με την Ένωση Π.Π. Ηρακλείου 2016Οι φετινές Απόκριες ήταν ξεχωριστές για την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου και τα μέλη της.

Με τη συμμετοχή μας σε δύο δράσεις, το “Αποκριάτικο γλέντι με την Ένωση” (Τσικνοπέμπτη 03/03) και το “Καστρινό Καρναβάλι” (12/03), είχαμε την ευκαιρία να “ξεσκάσουμε” με τις οικογένειες και τους φίλους μας.

Αρκετό κέφι με γλέντι, χορό και πολύ γέλιο!

Η αρχή έγινε με το “Αποκριάτικο γλέντι της Ένωσης” την Τσικνοπέμπτη (03/03), εκδήλωση που οργανώσαμε για πρώτη φορά από το 2009. Τα μέλη με τις οικογένειές τους & τους φίλους τους “ντύθηκαν” με αποκριάτικες φορεσιές και ξεφάντωσαν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Φαγητό, μουσική αλλά και χορός, τα χαρακτηριστικά της βραδιάς με πολλά πειράγματα προς πάσα κατεύθυνση!

Όπως κάθε χρόνο από το 2010, έτσι και φέτος, μέλη της Ένωσης συμμετείχαν στο πλήρωμα της Περιφερειακής Εφορείας μας στο “Καστρινό Καρναβάλι” το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016. Στο φετινό καρναβάλι οι Πρόσκοποι Ανατολικής Κρήτης χρησιμοποίησαν ως κεντρικό θέμα το “Bullying” και με σύνθημα “Δεν βλέπω, Δεν μιλάω, Δεν ακούω” επιχείρησαν να ανοίξουν τις ψυχές του κοινού στον έντονο προβληματισμό προς ένα εύκολο συμπέρασμα.

Και του χρόνου…

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 

Φωτογραφίες


 

[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]