Σεμινάριο Φωτογραφίας με τον Μανώλη Μετζάκη

Σεμινάριο Φωτογραφίας 05-12-2015

Πως να βγάζουν ωραίες φωτογραφίες, είχαν την ευκαιρία τα μέλη της Ένωσής μας, να μάθουν από  τον διεθνώς βραβευμένο ερασιτέχνη φωτογραφό Μανώλη Μετζάκη*.

Με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό το ακροατήριο παρακαλούθησε το σεμινάριο με θέμα η “Σύνθεση στη Φωτογραφία” διάρκειας 2,5 ωρών, που πραγματοποιήθηκε χτες Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2015 στην Εστία μας (Λόρδου Βύρωνος 16, Ηράκλειο). Χωρίς να μπούμε σε πολύ ειδικές γνώσεις, μάθαμε τις βασικές αρχές φωτογραφίας για το πως μπορεί να βγάζει κάποιος, όμορφες φωτογραφίες, αποδεκτές από τον θεατή, ακόμα και με ένα κινητό τηλέφωνο… με άμεσα αποτελέσματα!

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου ευχαρίστησε θερμά τον Μανώλη Μετζάκη, που αφιλοκερδώς και παρά το βαρύ του πρόγραμμα, βρήκε το χρόνο να μας παρουσιάσει αυτό το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο.

Επίσης, ευχαριστούμε το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ηρακλείου για την παροχή του απαραίτητου μηχανημάτος προβολής εποπτικών μέσων, χωρίς του οποίου δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε το σεμινάριο με επιτυχία.

* Ποιος είναι ο Μανώλης Μετζάκης. Ο Μανώλης είναι Μαθηματικός στο επάγγελμα και ερασιτέχνης φωτογράφος με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο. Μέλος της Ε.Φ.Ε. Κρήτης από το 1989 και πρόεδρός της από το 2000 μέχρι το 2014. Το 2008 εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Φωτογραφικής Ομοσπονδίας U.P.I. (United Photographers International) και τον Φεβρουάριο του 2009 ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου. Του έχει απονεμηθεί ο ανώτατος τίτλος ερασιτέχνη φωτογράφου σε διεθνές επίπεδο (E.FIAP) και ο καλλιτεχνικός τίτλος UPI ZEUS που είναι ο υψηλότερος και κατέχουν μόλις 3 καλλιτέχνες φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο! Σήμερα είναι κριτής φωτογραφίας διεθνούς επιπέδου και προέδρος σε μία από τις τρείς διεθνείς.

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 

Φωτογραφικό άλμπουμ


[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]