Οι Πρόσκοποι Ηρακλείου το μεγαλύτερο πλήρωμα στο Καστρινό Καρναβάλι 2013

Οι Πρόσκοποι Ηρακλείου το μεγαλύτερο πλήρωμα στο Καστρινό Καρναβάλι 2013 (16-03-2013)

Οι Πρόσκοποι Ηρακλείου συμμετείχαν και φέτος στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που έγινε στη πόλη μας, για 4η συνεχόμενη φορά από την αναβίωση του Καστρινού Καρναβαλιού το 2010.

Το θέμα του πληρώματος ήταν "ΧΑΜΟΓΕΛΑ… ΣΤΗ ΖΩΗ" με μέλη από τα συστήματα της Περιφέρειας Ηρακλείου, τις Ε.Κ.Σ., την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου, γονείς και φίλους. Οι Πρόσκοποι Ηρακλείου είχαν το μεγαλύτερο πλήρωμα του Καρναβαλιού με 225 άτομα!

Χωρίς να δυσκολευτούν να υποστηρίξουν το θέμα, καθώς οι Πρόσκοποι είναι και Αισιόδοξοι αλλά και Εύθυμοι, όλοι χόρεψαν, τραγούδησαν στους ρυθμούς του Καστρινού Καρναβαλιού, σκόρπισαν σε όλους χαμόγελα & κέφι… Η παρέλαση που είχε 32 πληρώματα με περίπου 3.500 καρναβαλιστές συνολικά, ξεκίνησε από την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου  (Χανιόπορτα), συνέχισε στις οδούς Καλοκαιρινού, Ίδης, Δικαιοσύνης για να καταλήξει στην πλατεία Ελευθερίας.

Στο τέλος οι Πρόσκοποι μαζεύτηκαν στο Άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία και ανανέωσαν το αποκριάτικο ραντεβού τους για του χρόνου.

Καλή Σαρακοστή σε όλους…

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 

Bίντεο


    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]