Η ετήσια συνέλευση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου 2012

Ετήσια Συνέλευση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου 05-02-2012

Η ετήσια συνέλευση της Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 05 Φλεβάρη 2012. Με παρόντα άνω του 50% της δύναμης των μελών μας, το Δ.Σ. παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του για το 2011.

Έγινε απολογισμός δράσεων & των οικονομικών στοιχείων της Ένωσης του προηγούμενου έτους, διαβάστηκε το πόρισμα της εξελεγκτικής επιτροπής επί των οικονομικών θεμάτων, παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός δράσεων & ο Προϋπολογισμός για το 2012.

Μετά το τέλος κάθε παρουσίασης τα μέλη μας τοποθετήθηκαν επί των θεμάτων, όπου διατυπώθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και προτάσεις.

Η Συνέλευση υπερψήφισε παμψηφεί την απαλλαγή του Δ.Σ. των ευθυνών του για το 2011 και ενέκρινε τον προγραμματισμό δράσεων & τον οικονομικό προϋπολογισμό για το τρέχον έτος, ενώ εξέλεξε τη εξελεγκτική επιτροπή για τη φετινή χρονιά.

Τέλος, δόθηκε χρόνος για ελεύθερο βήμα όπου αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου.

 

Προγραμματισμός Δράσεων 2012
Αναλυτικά, για την νέα χρονιά η Συνέλευση αποφάσισε να γίνουν οι παρακάτω δράσεις:
Φεβρουάριος 2012
– Συμμετοχή στο Καρναβάλι Δήμου Ηρακλείου με το πλήρωμα της Π.Ε. Ηρακλείου  (Σάββατο 18/02)
Απρίλιος 2012
– Ημερήσια Εκδρομή (Πρόταση: Κυριακή 01/04 στο Φαράγγι Αγίου Αντωνίου, Πατσός Ρέθυμνο)
– Ημέρα Παλαιού Προσκόπου (Λόφος Βίγλας Κυριακή του Θωμά 22/04)
Νοέμβριος 2012
– Ημερήσια Εκδρομή (Πρόταση:  Σαββατοκύριακο 03-04/12 στη Μονή Βροντησίου, Ζαρός)
Δεκέμβριος 2012
– Συμμετοχή στο συνέδριο της Π.Ε. Ηρακλείου
– Δράση Προσφοράς

 

Επίσης, μέσα στο 2012 η Ένωση θα συνεχίζει να οργανώνει μικρές άτυπες εκδηλώσεις / αφορμή για παρέα (γεύματα, παρακολούθηση θεάτρων, σινεμά και συναυλιών).
Τέλος, η Ένωση θα έχει παρουσία σε όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της Π.Ε. Ηρακλείου που θα είναι ανοικτές για το κοινό.

 

Στόχοι νέας χρονιάς. Ο βασικός στόχος παραμένει να δοθεί έμφαση στην προσέλκυση νέων μελών, η διάδοση επαναλειτουργίας της Ένωσης και σε κάθε περίπτωση η Ένωση θα είναι δίπλα στους ενεργούς Προσκόπους της Περιφέρειάς μας.

 

Κοπή Πίτας Ένωσης
Αργότερα, στην εστία μας έγινε η κοπή πίτας της Ένωσης. Με έναν μπουφέ που είχαν πολύ όμορφα προετοιμάσει τα μέλη μας, απολαύσαμε το γιορτινό μας γεύμα. Στη παρέα μας υπήρχαν πολλά μέλή μας με τις οικογένειες τους αλλά και Βαθμοφόροι της Περιφέρειάς μας όπως και μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης.

 

Καλή Χρονιά σε όλους!

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]