Ημέρα Παλαιού Προσκόπου (Εκδρομή)Εκδήλωση:  Ημέρα Παλαιού Προσκόπου (Εκδρομή)
Ημερομηνία:  Κυριακή, 12 Μάιος 2019
Ώρα:  08:30 / 19:00
Τόπος:  Άγιος Θωμάς
Διεύθυνση:  Άγιος Θωμάς -
Τύπος εκδήλωσης:  Εκδρομή, Γιορτή
Περιγραφή Εκδήλωσης:

 

Την Κυριακή, 12 Μαίου 2019 έχουμε προγραμματίσει, την Ημέρα Παλαιού Προσκόπου, που φέτος θα συνδυαστεί με μονοήμερη εκδρομή.

Ο προορισμός μας ο υπέροχος & πολύ φιλόξενος Άγιος Θωμάς (Δ. Γόρτυνας), όπου η Ένωσή μας έχει προγραμματίσει διάφορες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, για Προσκόπους και μη! από Παιγνίδια, Παρουσιάσεις Προσκοπικών γνώσεων έως και Ξεναγήσεις…

Έχουμε ναυλώσει ειδικά για αυτό το σκοπό λεωφορείο για την μεταφορά μας από/προς Ηράκλειο με τιμή 10€ ανά άτομο.

Όσο αναφορά τη διατροφή μας, οι εκδρομείς θα πρέπει να μεριμνήσουν, ατομικά, για αυτό. (Το φαγητό θα πρέπει να έτοιμο, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα μαγείρεματος στο χώρο).

Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε (ή και να γνωριστούμε) οι Παλαιοί Πρόσκοποι, να θυμηθούμε τα παλιά και να περάσουμε όμορφα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: όλα τα μέλη της Ε.Π.Π. με τους φίλους & τις οικογένειες τους, τα Ενεργά Ενήλικα Στελέχη της Περιφέρειάς μας αλλά κυρίως Παλαιοί Πρόσκοποι που δεν ανήκουν στην Ένωση μας, που για αυτούς γίνεται αυτή η δράση!

 

 

Κόστος συμμετοχής: 10€ (αφορά μόνο τα μεταφορικά μας)
Δικαίωμα συμμετοχής: Μέλη της Ένωσης (με φίλους & οικογένειες), Παλαιοί Πρόσκοποι εκτός Ενώσεως & Ενήλικα Στελέχη Π.Ε. Ανατολικής Κρήτης
Προθεσμία συμμετοχής: Παρασκευή 10 Μαίου 2019 (εκτός αν εξαντληθούν οι θέσεις στο λεωφορείο νωρίτερα)

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


 

* Τελευταία ενημέρωση αυτής της δημοσίευσης 06/05/2019

Χάρτης / Οδηγίες:

 

 

 

...