1η Παγκρήτια Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων

Η 1η Παγκρήτια Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Νοεμβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις του Προσκοπικού κέντρου της Ε.Π.Π. Χανίων στο Βάμο.

Παλαιοί Πρόσκοποι από όλη την Κρήτη, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν, να ενημερωθούν, να θυμηθούν τα παλιά και να περάσουν όμορφα, σε ένα υπέροχο διήμερο που είχε διοργανώσει άρτια η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χανίων.

Το διήμερο ξεκίνησε, αργά το απόγευμα του Σαββάτου με επίδειξη πυρογραφίας σε ειδικό χώρο του κέντρου. Η συνέχεια προέβλεπε δείπνο με καλό φαγητό & άφθονο κρασί, το οποίο έγινε με συνοδεία ζωντανής μουσικής και απίστευτου Προσκοπικού κεφιού!

Το πρωινό της 2ης μέρας (Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018), άρχισε με εκκλησιασμό στην εκκλησία του Βάμου & μνημόσυνο για τους αδελφούς Προσκόπους που δεν είναι πλέον κοντά μας.

Με την άφιξη, στο χώρο της Συνάντησης, είχαμε τα απαραίτητα καλωσορίσματα & χαιρετισμούς. Την απονομή τιμητικών διακρίσεων στο Δήμαρχο & Αντιδήμαρχο της περιοχής, για την σημαντική συνεισφορά τους στην απόκτηση του Προσκοπικού κέντρου του Βάμου.

Εν συνεχεία, υπήρξε σχετική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος πάνω σε θέματα που αφορούν τους Παλαιούς Προσκόπους και συζήτηση.

Η μέρα έκλεισε με το μεσημεριανό γεύμα, την απονομή αναμνηστικών της Συνάντησης στους συμμετέχοντες, τη φωτογράφιση των μελών και την υπόσχεση να γίνει η Συνάντηση θεσμός στο νησί μας.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αδελφούς Παλαιούς Προσκόπους από τα Χανιά, για την πραγματικά άψογη φιλοξενία και την επιφύλαξη ότι θα τους ανταποδώσει την φιλοξενία στην Περιφέρεια της Ανατολικής Κρήτης στη 2η Παγκρήτια Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων!

Με το καλό και στην επόμενη!

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 

Φωτογραφικό άλμπουμ


 

[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]