Η κοπή πίτας της Ένωσης Π.Π. Ηρακλείου για το 2017

Η κοπή πίτας της Ένωσης Π.Π. Ηρακλείου για το 2017 (29-01-2017)

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, αμέσως μετά τους αγώνες πινγκ-πονγκ της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου για το 2017.

Η εκδήλωση που συνοδευόταν από γεύμα, έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Εργαζομένων του Ο.Τ.Ε. στη Νέα Αλικαρνασσό το μεσημέρι της Κυριακής. >>

Τα μέλη της Ένωσής μας με τις οικογένειές τους, βρέθηκαν, συνέφαγαν, έκαναν παρέα και ευχηθήκαν για το καλό της νέας χρονιάς…

Την κοπή της πίτας έκανε ο Αρχηγός της Ένωσης, ενώ το φλουρί “έπεσε” στο  κομμάτι του Υπαρχηγού Δράσεων της Ένωσης, ο οποίος εκτός των άλλων πήρε και ένα δώρο. Ένα ωραίο βιβλίο με Κρητικά Ανέκδοτα, προσφορά της εταιρείας Χαρτοκρέτα ΑΕΒΕ, την οποία και ευχαριστούμε θερμά!

Καλότυχη, λοιπόν, η χρονιά για τον Υπαρχηγό μας αλλά και για όλα τα μέλη μας και τις οικογένειές τους. Υγεία, Ευτυχία και Αισιοδοξία!

Η Ένωση ευχαριστεί το Ζαχαροπλαστείο Costis Patisserie Boulangerie (Λεωφόρος Κνωσού 110 & Μονής Οδηγητρίας 11, Ηράκλειο) για την προσφορά της πίτας μας και φυσικά, το Αθλητικό Κέντρο Εργαζομένων του Ο.Τ.Ε. που για άλλη μια φόρα φιλοξένησε δράση μας άψογα!

Καλή Χρονιά!

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 

Φωτογραφίες


[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]