Έκκληση βοήθειας για ένα λυκόπουλο…

Έκκληση βοήθειας για ένα λυκόπουλο...

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα λυκόπουλο, ο 11χρονος Χάρης, ο οποίος προσβλήθηκε από Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα στο συκώτι.

Η μόνη θεραπεία που θα μπορούσε να δώσει σοβαρές ελπίδες για να συνεχίσει να ζει απαιτεί τη μετάβασή του στο εξωτερικό.

Για το σκοπό αυτό απαιτείται η άμεση συγκέντρωση χρημάτων και συγκεκριμένα του ποσού των  340.000 €  για να υποβληθεί σε πρωτοποριακή θεραπεία-τρίτης γραμμής σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού (The Harley Streetclinic, Λονδίνο), αφού το Δημόσιο αρνήθηκε να καταβάλει την απαιτούμενη δαπάνη.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου και κατ’ επέκταση η Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Κρήτης φροντίζουν άμεσα για έρανο μεταξύ μελών μας.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων αλλά και από άτομα που έχουν ευαισθητοποιηθεί πάνω στο θέμα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook με τίτλο “Για τον Χάρη” και πραγματοποιείται και ηλεκτρονικό ψήφισμα που καλεί τον αρμόδιο υπουργό & τον Πρωθυπουργό για τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθεί η σχετική ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΟΠΠΥ.

Όλοι πρέπει να κινηθούμε γρήγορα με όποιο τρόπο μπορούμε, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια χρόνου…

Απευθυνόμενοι στην ευαισθησία των απλών ανθρώπων, η οικογένεια του μικρού μας λυκόπουλου ενημερώνει ότι δέχεται δωρεές που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση του σκοπού, παραθέτει τον αριθμό λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – PIREAUS BANK

IBAN: GR27 0171 8800 0068 8012 3870 109   (BIC: PIRBGRAA)

Όνομα δικαιούχου: ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑ/ΕΛΕΝΗ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑ/ΧΑΡΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ

 

 

[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]