Η κοπή πίτας της Ένωσης Π.Π. Ηρακλείου για το 2016

Η κοπή πίτας της Ένωσης Π.Π. Ηρακλείου για το 2016 (24-01-2016)

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, αμέσως μετά τους αγώνες πινγκ-πονγκ της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου για το 2016.

Η εκδήλωση που συνοδευόταν από γεύμα, έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Εργαζομένων του Ο.Τ.Ε. στη Νέα Αλικαρνασσό το μεσημέρι της Κυριακής.

Αν και το κρύο πολύ, τα μέλη της Ένωσής μας με τις οικογένειές τους, δεν πτοήθηκαν! Βρέθηκαν, συνέφαγαν, έκαναν παρέα και ευχηθήκαν για το καλό της νέας χρονιάς γύρω από το αναμμένο τζάκι…

Την κοπή της πίτας έκανε ο Αρχηγός της Ένωσης, ενώ το φλουρί “έπεσε” στο κομμάτι της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης, η οποία εκτός των άλλων πήρε και ένα δώρο. Ένα ωραίο βιβλίο για την Κρήτη, προσφορά της εταιρείας Χαρτοκρέτα ΑΕΒΕ, την οποία και ευχαριστούμε θερμά!

Καλότυχη, λοιπόν, η χρονιά για την Περιφερειακή μας Εφορεία αλλά και για όλα τα μέλη μας και τις οικογένειές τους. Υγεία, Ευτυχία και Αισιοδοξία!

Η Ένωση ευχαριστεί το Αθλητικό Κέντρο Εργαζομένων του Ο.Τ.Ε. για την άψογη φιλοξενία του, που συνετέλεσε στην επιτυχία της δράσης μας.

Καλή Χρονιά!

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 
 

Φωτογραφίες 
 
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]