Αγώνες Πινγκ-Πονγκ Ένωσης Π.Π. Ηρακλείου

Αγώνες Πινγκ-Πονγκ Ένωσης Π.Π. Ηρακλείου (24-01-2016)

Την περασμένη Κυριακή (24 Ιανουαρίου 2016) πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά (από την επανίδρυση της Ένωσής μας), αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Πινγκ-Πονγκ) μεταξύ μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου.

Η δράση έγινε στο Αθλητικό Κέντρο Εργαζομένων του Ο.Τ.Ε. στη Νέα Αλικαρνασσό το πρωί της Κυριακής και συμμετείχαν 9 άτομα σε αναμετρήσεις ατομικού επιπέδου.

Για τους περισσότερους η διαδικασία ήταν μεν γνώριμη αλλά η ενασχόληση με το άθλημα χανόταν στα βάθη του χρόνου… Μπορεί να είχαν χάσει την επαφή με το σπορ αλλά σίγουρα όχι με την αίσθηση του χιούμορ, που με πειράγματα και αστεία προς πάσα κατεύθυνση, πέρασαν ένα απίστευτα ευχάριστο κυριακάτικο πρωινό…

(Πληροφορίες λένε… ότι κάποιοι ξεκινούν προπονήσεις αυτή τη εβδομάδα, ούτως ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τους αγώνες του χρόνου!)

Για την ιστορία να πούμε ότι νικήτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο υπαρχηγός δράσεων της Ένωσης, ο οποίος διαθέτει πολλά “ένσημα” στο άθλημα…

Η Ένωση ευχαριστεί το Αθλητικό Κέντρο Εργαζομένων του Ο.Τ.Ε. για την άψογη φιλοξενία του, που συνετέλεσε στην επιτυχία της δράσης μας.

Άντε και του χρόνου…

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 
 

Φωτογραφίες 
 
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]