2ο Συνέδριο Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης

2ο Συνέδριο Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης Την Κυριακή που πέρασε (4 Οκτωβρίου 2015) πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο των Προσκόπων Ανατολικής Κρήτης.

Ο τόπος διεξαγωγής το όμορφο & φιλόξενο Προσκοπικό χωριό της Κασταμονίτσας.

Από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν τα ενήλικα στελέχη της Περιφέρειάς μας, ξεκινώντας με εκκλησιασμό στην Εκκλησία Αγίας Κυριακής του χωριού.

Εν συνεχεία, άρχισαν οι διεργασίες του συνεδρίου στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κασταμονίτσας, με τον απολογισμό των συστημάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Κρήτης για την προσκοπική χρονιά 2014-2015.

Το προσκοπικό τους έργο παρουσίασαν με τη σειρά: το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιεράπετρας, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγίου Νικολάου, το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου, το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου, το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ηρακλείου, το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ελούντας, το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αλικαρνασσού, το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Γουβών και η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα, συνέχισαν οι σύνεδροι με την οριοθέτηση στόχων και των προγραμματισμό δράσεων & εκπαίδευσης βαθμοφόρων για την νέα χρονιά. Τέλος, δόθηκε ελεύθερο βήμα σε όποιον ήθελε να αναπτύξει κάποιο θέμα.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν η τούρτα που κόψαμε για τα πρώτα γενέθλια της νεοσυσταθείσας Περιφέρειας Ανατολικής Κρήτης, ενώ αναμνηστικά δωράκια πήραν όλοι οι σύνεδροι.

Ευχόμαστε καλή προσκοπική χρονιά σε όλους…

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]