Πανελλήνια συλλογή φαρμάκων για τους πρόσφυγες & τους μετανάστες

Πανελλήνια συλλογή φαρμάκων για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες!

Οι Πρόσκοποι σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, θα πραγματοποιήσουν πανελλήνια συλλογή φαρμάκων για τις ανάγκες των χιλιάδων συνανθρώπων μας, που στην προσπάθειά τους να σωθούν από τις συνέπειες του πολέμου αναγκάζονται να καταφύγουν ως πρόσφυγες σε γειτονικές χώρες. Υπό τον τίτλο «Μια βάρκα φάρμακα για τους Πρόσφυγες», θα ενώσουμε πανελλαδικά την προσπάθειά μας ώστε να γεμίσουμε συμβολικά μια ναυτοπροσκοπική λέμβο με φάρμακα, που θα παραδοθούν στα κλιμάκια των Γιατρών του Κόσμου στα νησιά που δέχονται το μεγαλύτερο μέρος της εισροής των προσφύγων και των μεταναστών, αλλά και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.

Η συλλογή των φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου, στις κατά τόπους Προσκοπικές Εστίες.

Συγκεντρώνουμε τις παρακάτω κατηγορίες:
– Αναλγητικά
– Αντιβιώσεις παιδικές (εκτός της Amoxil) και ενηλίκων
– Δερματολογικές κρέμες/αλοιφές

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων θα συλλέγει από τα μέλη της ή οποιονδήποτε θέλει να προσφέρει φάρμακα για αυτό τον σκοπό, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στις 17:00, στην εστία μας (Λόρδου Βύρωνος 16, Ηράκλειο Κρήτης). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2818 101914.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για να προλάβουν να προσφέρουν όλοι που το επιθυμούν, προσθέσαμε άλλες δύο ημέρες συλλογής. Τετάρτη 14 και 21 Οκτωβρίου 2015 18:00-20:00, στην εστία μας (Λόρδου Βύρωνος 16, Ηράκλειο Κρήτης).

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 

Βίντεο    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]