Ημέρα Παλαιού Προσκόπου 2015

Ημέρα Παλαιού Προσκόπου 2015

Την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου 2015 είχαμε την 3η διοργάνωση ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ.

Η Ένωση με αφορμή τα 100 χρόνια του Ηρακλειώτικου Προσκοπισμού διοργάνωσε ομιλία και προβολή οπτικοακουστικού υλικού από σταθμούς στην ιστορία του Προσκοπισμού της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη της Ένωσης αλλά και παλαιοί πρόσκοποι από διάφορες γενιές…

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρώην Περιφερειακός Έφορος Ηρακλείου και μέλος της Ένωσής μας, κος Αριστείδης Μαρκόπουλος, με ομιλία για τον Προσκοπισμό και ειδικότερα για τον Ηρακλειώτικο Προσκοπισμό.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα 20λέπτο αφιέρωμα με οπτικό υλικό από τις πιο σημαντικές στιγμές των 100 χρόνων προσκοπισμού της πόλης μας. Παράλληλα δόθηκε ευκαιρία στο ακροατήριο να πάρει το λόγο και να περιγράψει όποιος ήθελε προσωπικές προσκοπικές στιγμές.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή ενός μικρού βίντεο για την δράσης της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου από την επανίδρυσή της (τον Νοέμβριο του 2009) μέχρι σήμερα.

Όλοι συγκινημένοι, παραδέχτηκαν ότι ήταν μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση με πολύ όμορφες στιγμές και ότι έπεται συνέχεια…

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, βραβεύθηκε ο κος Αριστείδης Μαρκόπουλος για την προσφορά του στον προσκοπισμό, λαμβάνοντας συμβολικά μια φωτογραφία του με ευχαριστίες & ευχές από την Ένωσή μας.

Η Ένωση ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες που έκαναν τον κόπο να έρθουν στην συνάντησή μας, όλα τα μέλη μας που βοήθησαν στο να γίνει αυτή η πετυχημένη δράση, την Εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” για την προβολή της εκδήλωσής μας και φυσικά την Χριστιανική Ένωση Ηρακλείου “Απόστολος Παύλος” για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων που ήταν πλήρως εξοπλισμένη.

Με το καλό και του χρόνου!

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 

Φωτογραφικό άλμπουμ


Βίντεο    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]