Σκοπευτικοί Αγώνες 2015

Σκοπευτικοί Αγώνες 2015Σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι Σκοπευτικοί Αγώνες της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου για το 2015.

Από νωρίς το απόγευμα μαζευτήκαμε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου στην Νέα Αλικαρνασσό, όπου με την καθοδήγηση των προπονητών τους συλλόγου, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε αλλά και να αγωνιστούμε στο ολυμπιακό άθλημα της σκοποβολής.

Αρχικά έγινε μια παρουσίαση του αθλήματος από τον προπονητή του Π.Α.Σ. Αναλκιστίδα, καθώς και τεχνικές του αγωνίσματος. Στη συνέχεια με την βοήθεια των προπονητών υπήρξε καθοδήγηση στα μέλη μας που αγωνίστηκαν σε δύο όπλα (Τυφέκιο & Πιστόλι) με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και επιτυχία!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τα μέλη μας ξεκίνησαν έρανο για να προσφέρουμε ένα ποσό για την διοργάνωση συσσιτίου από ενορία της πόλης μας. Ο έρανος θα διαρκέσει μέχρι το Πάσχα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο και τους προπονητές του (Αναλκιστίδα & Παναγιώτη) για την εξαιρετική φιλοξενία, την παρουσίαση του αθλήματος, την πραγματοποίηση των αγώνων αλλά και το κέρασμα αναψυκτικών κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

   

Φωτογραφικό άλμπουμ    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]