Πρόσκληση στην εκδήλωση “Οδηγούμε με Ασφάλεια”

Οδηγούμε με Ασφάλεια...

Την Κυριακή 3 Αυγούστου στο “Thalassa beach bar”, στην Αμμουδάρα, θα διοργανωθεί μια ολοήμερη εκδήλωση με θέμα “οδηγούμε με ασφάλεια”. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Βουλευτή Ηρακλείου & μέλους μας, Λευτέρη Αυγενάκη με σκοπό την ενημέρωση του Ηρακλειώτικου κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας. Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων θα είναι μεταξύ των 50 και πάνω συνδιοργανωτών.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί Τουρνουά Beach Volley, Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5 με την ευθύνη της ΕΠΣΗ.

Θα συμμετέχουν ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Νομού Ηρακλείου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, πρώην και νυν Διοικήσεις ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών Σωματείων, καθώς και ομάδες που θα συσταθούν από φίλους που θα θελήσουν να συμμετέχουν σε ένα από τα δύο τουρνουά.

Ταυτόχρονα προγραμματίζονται μουσικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία του “Thalassa Beach Bar” με συναυλία και καλοκαιρινή μουσική με γνωστούς DJ.

Εμείς ως Ένωση θα είμαστε εκεί από τις 11:00 το πρωί και θα σας περιμένουμε. Όλοι τα προσκοπικά μαντήλια μας και ραντεβού την Κυριακή!

Γίνετε μέλη της σελίδας στο Facebook ή διάβαστε τη συνεχή ενημέρωση πάνω στο θέμα ΕΔΩ.
Το μήνυμά του προέδρου της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου για την εκδήλωση:

Η μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων που μας «χαρίζει» τη θλιβερή πρωτιά σε όλη την Ευρώπη, είναι θέμα που απασχολεί όλους μας. Ένα ζήτημα τόσο σημαντικό για την κοινωνία της Κρήτής μας που, όμως, με λίγη προσπάθεια & πίστη από όλους μας μπορεί να λυθεί.

Θέληση, σωστή ενημέρωση, συνέπεια στην τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, υπευθυνότητα αλλά κυρίως σεβασμός στον άλλο. Κάνοντας αυτά τα απλά βήματα στην καθημερινή μας μετακίνηση, θα καταφέρουμε όλοι μαζί να μειώσουμε αισθητά τα ατυχήματα στους δρόμους του νησιού μας.

Έτσι χωρίς δικαιολογίες και υπεκφυγές, ας αναλογιστούμε την ευθύνη που μας αντιστοιχεί και ας κάνουμε το ξεκίνημα την 3η Αυγούστου…

Οι Παλαιοί Πρόσκοποι Ηρακλείου με χαρά και υπευθυνότητα, συμμετέχουν στην εκδήλωση «Οδηγούμε με Ασφάλεια» ευελπιστώντας ότι έτσι πρέπει να κινηθούμε ως κοινωνία για να μη θρηνούμε τόσα πολλά θύματα, τόσο άδικα.

Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει η μετακίνηση με τα οχήματά μας ασφαλέστερη!“.

Ελπίζουμε να σας δούμε και να τα πούμε από κοντά…

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]