Δράσεις Προσφοράς Ένωσης Π.Π. Ηρακλείου

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου σε συνεργασία με την εταιρεία εστίασης “Cake & Bake Stories“, το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ηρακλείου & τον σύλλογο “Ηρακλειώτισσες Μαμάδες” πραγματοποίησαν δράση προσφοράς. Πιο συγκεκριμένα μαγείρεψαν φαγητό και ζύμωσαν χριστουγεννιάτικα γλυκά για εκείνους που είχαν ανάγκη.

Την επιμέλεια της οργάνωσης είχε η “Cake & Bake Stories” και οι Chefs  Νίκος Παπαποστόλου, Πάνος Σκλάβος & Μάρκος Μεταξάκης.

Οι Πρόσκοποι αφού μαγείρεψαν περίπου 500 μερίδες φαγητού, τις πακέταραν γράφοντας & ζωγραφίζοντας ευχές στα πακέτα. Στη συνέχεια μετέφεραν τα τρόφιμα στο “Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου”, στο “Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου”, στον φορέα “Give” αλλά και σε οικογένειες που είχαν ανάγκη…

Οι πρώτες ύλες ήταν ευγενική χορηγία των εταιριών:  “S/M Χαλκιαδάκη”, “Makro” & του Φούρνου “Δαφέρμος” στα Δειλινά. Ευχαριστούμε θερμά τις παραπάνω εταιρείες για την προσφορά τους, που συνετέλεσαν στην επιτυχία της δράσης μας.

Επίσης, τα μέλη της Ένωσης, το Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα (20/12-22/12), συγκέντρωσαν τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσέφεραν σε τέσσερεις οικογένειες που είχαν ανάγκη, προσπαθώντας να απαλύνουν τον πόνο και να φέρουν το χαμόγελο στα χείλη τους αυτές τις άγιες μέρες.

Καλή χρονιά σε όλους!

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

 

Φωτογραφικό άλμπουμ    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]