Ημέρα Παλαιού Προσκόπου 2013

Ημέρα Παλαιού Προσκόπου 2013 (12-05-2012)

Την Κυριακή του Θωμά (12 Μαΐου 2013) πραγματοποιήθηκε η 2η Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου στη φιλόξενη εστία του 2ου Συστήματος Προσκόπων Ηρακλείου (Πλατεία 11ης Οκτωβρίου).

Στον προαύλιο χώρο της εστίας είχαν στηθεί περίπτερα γραμματείας, γνώσεων αλλά και φωτογράφησης με την Προσκοπική Στολή! Μέσα στην εστία προβάλλονταν το φωτογραφικό υλικό που είχαμε συλλέξει από την περυσινή μας συνάντηση.

Μετά τα τυπικά έναρξης, βγάλαμε την αναμνηστική φωτογραφία, ενώ βραβεύσαμε τον πιο παλιό πρόσκοπο της παρέας μας ο οποίος είναι πρόσκοπος για πάνω από 80 χρόνια!

Κατά το μεσημέρι στους επισκέπτες προσφέρθηκε η πατροπαράδοτη φασολάδα και διάφορα άλλα εδέσματα, νόστιμα μαγειρεμένα από μέλος της Ένωσής μας.

Στο χώρο είχαν, επίσης, στηθεί περίπτερα με σουβλάκια και αναψυκτικά για την οικονομική ενίσχυση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Ηρακλείου.

Όλοι οι επισκέπτες μέλη & φίλοι της Ένωσης βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους αλλά να θυμηθούν και τα παλιά. Μετά τυπικά λήξης οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση (3η) όπου θα γιορτάσουμε και τα 100 χρόνια του Ηρακλειώτικου Προσκοπισμού. Η 3η Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Θωμά (27/04/2014).

Η Ένωση ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες που έκαναν τον κόπο να έρθουν στην συνάντησή μας, όλα τα μέλη μας που βοήθησαν στο να γίνει αυτή η πετυχημένη δράση, την Εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” για την προβολή της εκδήλωσής μας και φυσικά το 2ο Σύστημα Προσκόπων Ηρακλείου για την φιλοξενία και την οργάνωσή της.

Με το καλό και του χρόνου!

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]