Ανανεώσεις συνδρομών – Εγγραφές νέων μελών 2013

Ανανεώσεις συνδρομών - Εγγραφές νέων μελών 2013Από την Τετάρτη 24/10 αλλά και κάθε Τετάρτη έως τέλος Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιούνται οι ανανεώσεις συνδρομών και νέες εγγραφές των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου για το 2013.

– Για την ανανέωση των μελών μας ή για παλιούς αδελφούς που θέλουν να εγγραφούν, θα βρίσκεται κάποιος από το Δ.Σ. της Ένωσης από τις 24 Οκτωβρίου 2012 έως 28 Νοεμβρίου 2012,  κάθε Τετάρτη 19:30/21:00 στην Π.Ε. Ηρακλείου (Λόρδου Βύρωνος 16).

– Η ετήσια συνδρομή μέλους της Ένωσης ανέρχεται στα 30 Ευρώ.
– Η εγγραφή νέου μέλους είναι 5 Ευρώ (μόνο για τα νέα μέλη ή μέλη που δεν έχουν ανανεώσει το τελευταίο έτος).
– Συμπληρώστε τις αιτήσείς σας πατώντας ΕΔΩ.
– Τελευταία προθεσμία για την ανανέωση είναι 28/11/2012

Μέλη της Ένωσης μπορούν να γίνουν:

1. ΄Οσοι έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους, οι οποίοι έχουν διατελέσει για ένα (1) τουλάχιστον έτος μέλη Τμημάτων (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές, Βαθμοφόροι ή Έφοροι) του Σ.Ε.Π. αλλά δεν είναι πια ενεργά μέλη του.

2. ΄Οσοι έχουν διατελέσει μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ.) για δύο πλήρεις θητείες.

3. ΄Οσοι έχουν τιμηθεί με τα μετάλλια «Φίλων του Προσκοπισμού» και «Υπηρεσιών προς τον Προσκοπισμό», εφόσον αποδέχονται το σκοπό του Σ.Ε.Π. και τις Θεμελιώδεις Αρχές του Προσκοπισμού, όπως αυτές διατυπώνονται στην Υπόσχεση και τον Νόμο του Προσκόπου, όπως και τους σκοπούς της Διεθνούς Φιλίας Παλαιών Προσκόπων και Οδηγών.

* Απαραίτητη προϋποθέση είναι να μην είναι εγγεγραμένα σε κάποια άλλη Ένωση ή να μην έχουν διαγραφή για κάποιο λόγο από το Σ.Ε.Π.


Το Δ.Σ. της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]