Δράση κοινωνικής προσφοράς: “Ο Αετογιάννης συναντά τον Ψαραντώνη”

Τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο (09-08-2012)

Μια όμορφη βραδιά με μια αναδρομή στον Ελληνικό παραδοσιακό χορό διοργάνωσε και παρουσίασε το μέλος της Ένωσής μας ο “Αετογιάννης” σε συνεργασία με τον γνωστό Κρητικό καλλιτέχνη “Ψαραντώνη” στο κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης” χτες Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2012 στο κοινό του Ηρακλείου.

Η βραδιά ήταν άρτια οργανωμένη και το εξαιρετικό αποτέλεσμα απόλαυσαν όλοι οι θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το γνωστό μας κηποθέατρο.

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση, η  Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου διοργάνωσε και έρανο για την συλλογή σχολικών ειδών και τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας.

Η παράσταση δεν είχε είσοδο άλλα ως “αντίτιμο” εισιτηρίου ζητήσαμε από τους συμπολίτες μας να φέρουν γραφική ύλη, σχολικά είδη για τους μαθητές και τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία δώσαμε στην Αρχιεπισκοπή Ηρακλείου και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη και το υλικό που συγκεντρώθηκε ήταν πέραν κάθε προσδοκίας. Για αυτό ευχαριστούμε πολύ τους δημότες Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος ο οποίος φωτογραφήθηκε και με τα μέλη μας.

Φυσικά, στο τέλος, τα μέλη αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω για την προσπάθειά τους, παρακολουθώντας την μοναδική συνύπαρξη στη παράσταση των “Αετογιάννη” & “Ψαραντώνη”.

Ἐνωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]