Ημέρα Παλαιού Προσκόπου 2012

Ημέρα Παλαιού Προσκόπου 2012 (22-04-2012)

Μεγάλη επιτυχία, τουλάχιστον κατά την άποψη των παρευρισκομένων, σημείωσε η δράση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου της “Ημέρας Παλαιού Προσκόπου”, χτες Κυριακή 22 Απριλίου 2012.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το πρωί με μία πρώτη έκθεση φωτογραφιών, αναμνηστικών και κατασκευών που είχε συγκεντρωθεί από τα μέλη μας. Υπήρχε, επίσης, διαθέσιμος χώρος για να παρουσιάσουν και οι επισκέπτες (παλαιοί πρόσκοποι) το δικό τους υλικό. Υλικό το οποίο το δανείστηκε η Ένωση για να το ψηφιοποίηση με σκοπό την έκδοση λευκώματος αλλά και τη διεύρυνση του ήδη υπάρχοντος αρχείου.

 

Μετά τα τυπικά έναρξης, οι βαθμοφόροι των Προσκόπων Ηρακλείου μας βοήθησαν με την οργάνωση προσκοπικών παιχνιδιών και τραγουδιών.

 

Κατά το μεσημέρι οι τυχεροί επισκέπτες απόλαυσαν την πατροπαράδοτη φασολάδα και τα υπόλοιπα εδέσματα που υπήρχαν, νόστιμα μαγειρεμένα από μέλος της Ένωσής μας αλλά και από την Ταμία της Ε.Κ.Σ. Π.Ε. Ηρακλείου.

 

Η συνάντηση τελείωσε με τα τυπικά λήξης, την εγγραφή νέων μελών αλλά και την γενική παραδοχή και υπόσχεση ότι η εκδήλωση αυτή είναι μια πολύ ωραία ιδέα και θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο.

 

Η Ένωση ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες που έκαναν τον κόπο να ανέβουν στον Λόφο για αυτή την εκδήλωση, όλα τα μέλη μας που βοήθησαν στο να γίνει αυτή η πετυχημένη δράση, την ταμία της Ε.Κ.Σ. Π.Ε. Ηρακλείου για την προσφορά της και φυσικά το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ηρακλείου για την φιλοξενία.

 

Με το καλό και του χρόνου!

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου

    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]