Νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ηρακλείου

Νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων ΗρακλείουΑπό χτες (07/04/2012) αναλαμβάνει ως Περιφερειακός Έφορος των Προσκόπων Ηρακλείου ο Παναγιώτης Νικολαίδης.

Μετά από εκλογές που διεξήχθησαν στα γραφεία της Περιφέρειας Προσκόπων Ηρακλείου με ψήφους 11 υπέρ και μία λευκή αναδείχθηκε ως ο  Περιφερειακός Έφορος Ηρακλείου για την τριετία 2012-2014 ο Παναγιώτης Νικολαίδης. Νωρίτερα ο νέος έφορος είχε παρουσιάσει το πρόγραμμα της θητείας του. Σε γενικές γραμμές αυτό περιλαμβάνει την συνέχεια του πετυχημένου έργου του απερχόμενου εφόρου Μανόλη Απλαδενάκη και του επιτελείου του. Σκοπεύει στην αύξηση της δύναμης των Προσκόπων Ηρακλείου, βελτίωση του προσκοπικού προγράμματος, την συνεχή εκπαίδευση των βαθμοφόρων του Ηρακλείου. Ανἀμεσα στους στόχους του είναι η συνέχεια λειτουργίας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου με τη βοήθεια για προβολή και αύξηση της δύναμής της. Το τέλος της θητείας του (2014) συμπίπτει με τα 100 χρόνια του Ηρακλειώτικου Προσκοπισμού όπου προβλέπεται μία σειρά από εκδηλώσεις για τον εορτασμό τους.

Στον νέο Περιφερειακό Έφορο Ηρακλείου η Ένωσή μας εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθειά του και υπόσχεται ότι δεν θα είναι απλά δίπλα του αλλά μαζί του θα προσφέρει ότι μπορεί για να τον βοηθήσει στη καλή λειτουργία και περαιτέρω διάδοση της Προσκοπικής κίνησης στο Ηράκλειο.

[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]