“Ημέρα Παλαιού Προσκόπου” (εκδήλωση 22/04/2012)

"Ημέρα Παλαιού Προσκόπου" (εκδήλωση Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηρακλείου 22-04-2012)ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ!

Αν θέλεις να θυμηθείς παλιές προσκοπικές στιγμές, έλα και εσύ στις 22 Απριλίου 2012 στο λόφο του 4ου Συστήματος Α/Π Ηρακλείου (λόφος Βίγλα) στις 11:00 το πρωί.

Κράτα μαζί σου προσκοπικές φωτογραφίες ή αναμνηστικά και γενικά ότι σου θυμίζει τα χρόνια τα προσκοπικά!

Σε περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί τις αναμνήσεις μας…

Με αυτό το σκοπό πραγματοποιείται η δράση μας αυτή με σκοπό να φέρουμε κοντά παλιούς φίλους, να καταγραφούν τα μέλη που κάποια στιγμή της ζωής στους έκαναν ένα πέρασμα από την κίνηση, παρέμειναν όμως πάντα Πρόσκοποι!

Στην εκδήλωση αυτή μπορείτε να κρατάτε κυρίως έντυπο υλικό (π.χ. φωτογραφίες, ημερολόγια, έντυπα, ανακοινώσεις) αλλά και διάφορα αναμνηστικά όπως μαντήλια, σήματα, κατασκευές κ.α. Η Ένωσή μας έχει σκοπό να καταγράψει αυτό το υλικό (να σκανάρει τις φωτογραφίες και τα έντυπα, να φωτογραφήσει τα διάφορα αντικείμενα και να αποτελέσει το περιεχόμενο ενός λευκώματος που θα κυκλοφορήσει το 2014 με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων του Ηρακλειώτικου Προσκοπισμού. Παράλληλα θα γίνει καταγραφή των μελών για μελλοντική ενημέρωση αλλά και της ιστορίας μας. Θα δοθεί και η ευκαιρία σε οποίον θέλει να εγγραφεί στην ένωση παλαιών προσκόπων Ηρακλείου.

Στο χώρο της βίγλας θα υπάρχει χώρος έκθεσης, χώρος φωτογράφησης του υλικού και συνέχεια θα προσφερθεί γεύμα. Μαζί μας θα είναι και ενεργοί βαθμοφόροι οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν κάποιο προσκοπικό πρόγραμμα.

Είναι αυτονόητο ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ακόμα και αν εμφανιστούν την ημέρα της εκδήλωσης χωρίς να μας έχουν ενημερώσει νωρίτερα, όμως, θα μας βοηθούσε αφάνταστα στις προετοιμασίες μας και τις προμήθειές μας η δήλωση συμμετοχής σας μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 (δείτε σχετικό σύνδεσμο παρακάτω ή πατήστε ΕΔΩ). Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή η επιτυχία της δράσης μας εξαρτάται από όλους μας, παρακαλούμε διαδώστε τη σε παλιούς φίλους πρόσκοπους που πιθανόν να γνωρίζετε. Μπορείτε επίσης να τυπώσετε την αφίσα που θα βρείτε πατώντας ΕΔΩ και να την αναρτήσετε σε σημεία που πιστεύετε ότι θα πρέπει να ενημερωθεί κόσμος.

Κόστος συμμετοχής: Δεν υπάρχει οικονομική συμμετοχή
Δικαίωμα συμμετοχής: Ὀλοι όσοι υπήρξαν μέλη της Προσκοπικής κίνησης
Προθεσμία συμμετοχής: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012
Δήλωση συμμετοχής: Πατήστε ΕΔΩ
Προσοχή! Το άρθρο αυτό θα ανανεώνεται τακτικά μέχρι την ημέρα πραγματοποιήσης της δράσης με σκοπό να δίνει πληροφορίες γύρω από την εκδήλωση.

 

Ημέρα Παλαιού Πρόσκοπου. 22 Απριλίου 2012 Λόφος Βίγλα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για λεπτομέρειες...

Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2012

    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]