4ο Σύστημα Α/Π Ηρακλείου – 50 χρόνια δράσης και προσφοράς

4ο Σύστημα Α/Π Ηρακλείου - 50 Χρόνια Δράσης και Προσφοράς50 χρόνια συμπληρώθηκαν από το 1961, έτος ίδρυσης του 4ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ηρακλείου και το γιορτάσαμε κόβοντας παράλληλα την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας την Κυριακή 6 Φεβρουάριου 2011 στο κέντρο «Faros Live» στο Ηράκλειο.

Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ συγκινητικό ήταν το γεγονός ότι εκτός των γονέων, των μελών και των φίλων του συστήματος παρευρέθησαν και αρκετοί παλιοί βαθμοφόροι, που κάποια στιγμή μέσα στα 50 αυτά χρόνια πέρασαν και έπαιξαν και εκείνοι το προσκοπικό παιχνίδι μέσα από το σύστημά μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή φωτογραφιών και βίντεο από διάφορες στιγμές των 50 χρόνων δράσης και προσφοράς του συστήματος στην πόλη του Ηρακλείου, συνεχίστηκε με την κοπή της τούρτας γενεθλίων και της πρωτοχρονιάτικης πίτας και έκλεισε με πολύ γλέντι κέφι και χορό!

Ευχαριστούμε θερμά όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά όλους εκείνους που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια!

 

4ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Π. Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

1961 – 2011

50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 
    
[frontpage_news widget=”604″ name=”Τα τελευταία μας νέα…”]